100% KASVIPOHJAINEN AMMATTITASON HIUSVÄRI

1.

Kasvipohjainen

L'Oréal Professionel esittelee ensimmäisen kasvipohjaisen hiusvärinsä.

2.

Ääretön väripaletti

Ratkaisu jokaiselle
naiselle

3.

Ammattilaisten sarja

Kehitetty yhteistyössä huippukampaajien kanssa uuden kampaamokokemuksen luomiseksi

4.

Kestävää yhteistyötä

Yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa.

Kasvipohjainen

Yhdistelmä luonnon ja tutkimuksen parhaita puolia

3 ainesosaa, Intiasta laboratorihimme, L’Oréal Professionnel on yhdistänyt luonnon ja tieteellisen tutkimuksen parhaat puolet luodakseen Botanean. Indigo, Cassia ja Henna muodostavat L'Oréal Professionelin ensimmäisen 100 % kasvipohjaisen hiusvärisarjan sydämen.

  • INDIGO

    Kasvin lehdet sisältävät värejä, jotka saavat aikaan värjäystuloksia sinisestä violettiin. Ihanteellinen ruskeille tai tummille pohjille, yhdistettynä hennaan.

  • HENNA

    Hennalla värjätessä sen lehdet vapauttavat lämpimän kuparin sävyjä, jotka ovat ihanteellisia vaalean, kuparin tai ruskean sävyille.

  • CASSIA

    Cassia-kasvi kasvaa useilla alueilla Intiassa, ja L'Oréalin tutkimustiimi valitsi sen kampaajienen käytettäväksi sen kiiltoa antavien sekä väriä säätävien ominaisuuksiensa ansiosta.

Ääretön väripaletti

Ratkaisu jokaiselle
naiselle

Sekoitettuna kuumaan veteen L'Oréal Professionelin kasvipohjainen hiusväri antaa kampaajille mahdollisuuden luoda laajan sävyvalikoiman ja räätälöidä värin jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Nämä kolme ainesosaa antavat personalisoituja värjäystuloksia, kirkkaanvaaleista tummiin ruskeisiin, ja harmaat hiukset häivyttyvät luonnolliseen lopputulokseen.

Ammattilaisten sarja

Kehitetty yhteistyössä huippukampaajien
kanssa uuden kampaamokokemuksen luomiseksi.

Kestävää yhteistyötä.

Yhteistyötä paikallisten yhteisöjen kanssa

L'Oréal Professionel käynnisti 3-vuotisen ohjelman Botanea-sarjan ainesosien kestäväksi keräämiseksi Intiassa. Tavoitteenamme on kehittää maanviljelijöiden sosioekonomista tilannetta paikallisten aloitteiden avulla, mutta myös parantaa ja jakaa hyviä maanviljelyn käytäntöjä auttaaksemme luomaan kestäviä tulonlähteitä.

Kestävää pakkausta

Botanea väripulverit on pakattu läpinäkyviin, uudelleentäytettäviin kuution muotoisiin purkkeihin, jotka on valmistettu jopa 50 % kierrätetystä PET-muovista. Kampaajat saavat täyttöpakkaukset ilmatiiviinä pusseina, jotka on valmistettu FSC-sertifioidusta (Forest Stewardship Council) paperista, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Löydä lähin L'Oréal Professionnelin kampaamosi