100% KASVIPERÄINEN HIUSVÄRI

BOTANÉA

100% kasviperäinen hiusväri BOTANÉA

100% kasviperäinen hiusväri ammattimaisiin lopputuloksiin. Häivyttää harmaat, kunnioittaa hiuksen kuntoa ja antaa luonnollista kiiltoa

Löydä Botanéa Pitkäkestoiset ja kiiltävät lopputulokset.

#BOTANEA

Pitkäkestoiset ja kiiltävät lopputulokset.

Botanéa 3 KASVIPERÄISTÄ AINESOSAA

CASSIA

Alkuperä: Intia

Tunnetaan myös neutraalina hennana, cassia kirkastaa hiusväriä ja tuo lisäkiiltoa.

HENNA

Alkuperä: Rajasthan, Intia

Henna vapauttaa lämpimän sävyisiä kupariväriaineita, ihanteellinen vaaleille, kuparisille ja ruskeille hiusväreille.

INDIGO

Alkuperä: Tamil Nadu, Intia

Nämä kasviperäiset aineosat sisältävät sinisen ja violetin sävyisiä väriaineita, ihanteellisia ruskeille ja tummille hiusväreille.

KASVIPERÄISEN HIUSVÄRIN
MAHDOLLISUUDET

 

MITEN SE TOIMII

Botanea-värisarja koostuu kolmesta kasviperäisestä jauheesta, jolla saavutetaan räätälöidyt lopputulokset. Sen kaksi pääkomponenttia - lehtijauhe ja vesi - ovat keskeisessä asemassa hiusta värjättäessä. Kun kuumaa vettä käytetään jauhetun lehtien nesteyttämiseen, vesi vapauttaa ja liuottaa väriaineita, joita on luonnostaan kasvijauheissa. Kun väriseos levitetään hiuksiin, seoksessa oleva vesi turvottaa hiuskuitua ja avaa hiussuomut hieman, mikä mahdollistaa kasviperäisten väriaineiden asteittaisen leviämisen hiuksen sisällä. Tämä mahdollistaa myös hiuksen pinnan pysyvästi värjäämisen. Botanea-hiusvärillä saavutetaan pitkäkestoisesti kauniit ja kiiltävät lopputulokset. Kasviperäinen hiusväri ei vaaranna hiuskuidun eheyttä. Tulos: ei vaalennusta eikä vahinkoa hiuskuidulle; vain luonnollinen, moniuloitteinen hiusväri.

YKSILÖLLINEN HIUSVÄRI

Botanea antaa kampaajille mahdollisuuden luoda laajan kirjon sävyjä ja räätälöidä ne jokaiselle asiakkaalle. Kuumaan veteen sekoitettuna, kolme kasviperäistä jauhetta (indigo, cassia ja henna) tarjoaa laajan väripaletin luonnollisia sävyjä aivan vaaleasta tummanruskeaan. Kampaamoista tulee uudenlaisen hiusväripalvelun asiantuntijoita.

TUOTANNON ASIANTUNTIJUUS

Kun Botaneassa käytetyt kolme kasvia kerätään, niiden lehdet kuivataan, murskataan ja puhdistetaan puhtaiden ja tehokkaiden jauheiden saamiseksi. Jokaisesta kasvilajista jauhetut jauheet kootaan yhteen ennen pakkaamista, jotta saadaan aikaan tasalaatuiset tulokset. Jotta veden sekoittaminen värijauheisiin olisi helpompaa, L'Oréalin tutkijat ovat lisänneet henna-, indigo- ja cassia-jauheisiin 100-prosenttisesti luonnollista alkuperää olevaa kookosöljyä. Lisäksi kookosöljy tuo erinomaista rakennetta koostumukseen. Tämän ansiosta seos on helpompi sekoittaa, sillä seoksen rakenne on joustavampi ja pehmeämpi. Lisäksi väriseoksen peseminen ja huuhteleminen hiuksista on helpompaa, sillä kookosöljyn ansiosta seos ei kuivahda nopeasti.

VASTUULLISESTI HANKITUT
RAAKA-AINEET 

 

YHTEISTYÖ PAIKALLISTEN
JÄRJESTÖJEN KANSSA

L’Oréal ottaa raaka-aineiden tuotantoketjussa paikallisyhteisöjen tarpeet huomioon,
mikä on mahdollista kansalaisjärjestöjen tuen ansiosta: ASK (Association for stimulating know-how). Projektimme koostuu kolmesta tavoitteesta; Ensimmäinen on paikallisyhteisöjen sosiaalinen ja taloudellinen kehitys ja viljelijöiden kanssa työskentely osuuskuntien perustamiseksi. Näiden yksittäisten viljelijöiden yhteistyön tukeminen antaa heille enemmän mahdollisuuksia neuvotella ja näin mm. paremmat tekniset resurssit. Toinen tavoite on parantaa työolosuhteita, erityisesti naisten, jotka tekevät suurimman osan työstä sekä sadonkorjuusta. Viimeisenä tavoitteena on parantaa ja jakaa hyviä viljelykäytäntöjä.

KORKEALAATUINEN HENNA

Henna-projekti, joka käynnistettiin L’Oréal-konsernin toimesta 5 vuotta sitten, koskee kaikkia sidosryhmiä, kuten suoria ja välillisiä toimittajia, kansalaisjärjestöjä ja paikallisyhteisöjä. Tämä on tärkeää, jotta tuotteissa käytettyjen lehtien täydellinen jäljitettävyys varmistetaan koko tuotantoketjussa, pelloilta suoraan kampaamoihin. Tämä lähestymistapa on myös antanut välillisille toimittajille mahdollisuuden parantaa paitsi työolosuhteita myös kokonaistuotantoa ja siten noudattaa L'Oréalin laatustandardeja. L'Oréal tutkimus on valinnut Botaneaan henna-viljelykasveja, joissa on ainutlaatuisia värjäämiseen liittyviä ominaisuuksia. Rajasthanissa, Pohjois-Intiassa, ne eivät tarvitse kastelua ja soveltuvat hyvin alueen ja paikallisen ekosysteemin puolikuivaan ilmastoon.

KESTÄVÄ KEHITYS

Botanea-kasvijauheet säilytetään läpinäkyvissä, uudelleen täytettävissä pakkauksissa, jotka ovat valmistettu jopa 50% kierrätetystä PET-muovista. Täyttöpakkaukset toimitetaan kampaamoihin ilmatiiviissä pusseissa, joiden materiaali on FSC-sertifioitua (Forest Stewardship Council) paperia peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Verrattuna siihen, että tuote myytäisiin kuten perinteiset hiusvärit, tämä täyttöjärjestelmä tarkoittaa 74% vähemmän jätettä.

function OptanonWrapper() { }